PSV wil Zeefuik opnieuw verhuren

Género Zeefuik zal ook volgend seizoen nog niet in de selectie van PSV te zien zijn. De Eindhovense formatie heeft namelijk laten weten de 19-jarige speler opnieuw te willen verhuren.

"Ik vind het best jammer dat ik opnieuw word verhuurd," liet een teleurgestelde Zeefuik in Almere Vandaag weten. "Het liefst was ik namelijk weer bij PSV aan de slag gegaan, maar het is niet anders. Aan de andere kant ben ik blij dat ze nog niet van me af willen. Dat zegt ook wel iets."

"Ik zet nog geen streep door een langer verblijf bij FC Omniworld, maar ik wil het liefst toch hogerop," ging de ambitieuze Zeefuik verder. "Ik heb deze week een gesprek met mijn zaakwaarnemer. Ik ben net terug van vakantie en weet dus ook niet of er belangstelling is. Ik heb wel gevolgd dat er bij FC Omniworld inmiddels andere spelers zijn aangetrokken. Dat ziet er goed uit."

Zeefuik beleefde zijn debuut voor PSV in het seizoen 2006/2007 en speelde nadien nog zeven keer in het eerste elftal van de ploeg uit de Lichtstad. Afgelopen seizoen droeg de spits het shirt van FC Omniworld. Hier kwam hij 35 keer in actie en trof in deze periode acht keer doel.