Sutil: "Er was niet zoveel grip"

Force India kwam in de tweede vrije training op het circuit van Istanbul niet verder dan de zeventiende en achttiende plaats. De coureurs van het team, Adrian Sutil en Giancarlo Fisichella, hopen dat de omstandigheden op de baan nog zullen verbeteren.

"We hadden geen problemen met de auto, maar er was vandaag gewoon niet zoveel grip op het circuit," liet Sutil na afloop van de tweede vrije training weten. "Het was stoffig en we waren enorm aan het worstelen met de banden. Het was hierdoor erg moeilijk om een redelijke tijd op de klokken te brengen. We zullen nu moeten gaan kijken wat we gaan doen, maar misschien wordt de situatie ook wel beter naarmate er meer rubber op het circuit komt."

Fisichella was van mening dat Force India inmiddels een aantal stappen voorwaarts heeft gemaakt. "Aan het begin van de dag hadden we niet zo'n goede balans en was de auto erg nerveus. We hebben echter een paar goede stappen gemaakt en in de middag waren we al iets sneller tijdens een lange run op harde banden. Helaas kon ik geen betere tijd rijden op de zachte band omdat ik Kazuki Nakajima tegenkwam in bocht twaalf."

Submitter:  Bron: FOK!sport