'Pérez haalt Kaká naar Real Madrid'

Oud-voorzitter van Real Madrid, Florentino Pérez, wil zich opnieuw kandidaat stellen voor het voorzitterschap. Hij is de torenhoge favoriet in de race en om zijn positie te verstevigen heeft hij een akkoord bereikt over Kaká.

De vicevoorzitter van AC Milan, Adriano Galliani, en Pérez zouden een akkoord hebben bereikt over de Braziliaanse sterspeler. Er is een bedrag van zestig miljoen op tafel gelegd voor de middenvelder. Volgens de Spaanse krant Marca gaat de deal niet door indien er meer clubs aankloppen voor Kaká.

Eerder dit seizoen lukte het Manchester City niet om de sterspeler naar Engeland te halen. Er zou een bedrag van 110 miljoen geboden zijn. Naar verwachting gaat de rijkste club ter wereld deze zomer het nogmaals proberen. Een andere Engelse club, namelijk Chelsea, zou ook in de race zijn voor Kaká.

Het blijft een vreemd akkoord, ook omdat Pérez zich nog niet eens officieel kandidaat gesteld heeft voor de verkiezingen, die op 14 juni gehouden zullen worden. Het akkoord zou op 16 maart gesloten zijn tijdens een ontmoeting tussen de twee heren.