[NBA] Herstel van Lakers

De Los Angeles Lakers speelden de afgelopen wedstrijden niet goed. Er werd verloren van de Atlanta Hawks en de Charlotte Bobcats. Gisteravond was er licht herstel door winst op de Milwaukee Bucks. Eindstand in de wedstrijd was 104-98 in het voordeel van de ploeg uit Los Angeles.

Op dit moment hebben de Lakers 59 overwinningen behaald dit seizoen. Het is onmogelijk dat ze de play-offs niet halen maar het aantal gewonnen wedstrijden in het seizoen heeft een groot voordeel in de finales van de play-offs, namelijk thuisvoordeel. In het oosten zijn de Cleveland Cavaliers erg goed bezig met 61 overwinningen en slechts dertien verloren partijen. De kans wordt ook groot geschat dat deze twee ploegen elkaar in de finales treffen.

In deze wedstrijd liet Kobe Bryant zich van zijn betere kant zien. Hij scoorde dertig punten, pakte acht rebounds en gaf vier assists. De Spanjaard Pau Gasol was goed voor vijftien punten en acht rebounds. De andere center, Andrew Bynum, speelt al een tijdje niet mee vanwege een knieblessure maar vindt ondertussen genoeg tijd om naar de Playboy Mansion van Hugh Hefner te gaan. Voor meer informatie hierover verwijs ik naar het NBA Topic op het forum.

Bij de Bucks was Richard Jefferson op dreef. De small forward, die overkwam van de New Jersey Nets, scoorde 29 punten en gaf vier assists. De Nederlander Dan Gadzuric was goed voor veertien punten en vijf rebounds. Ramon Sessions had een triple double. Hij scoorde zestien punten, pakte tien rebounds en gaf zestien assists.