Greene nog altijd in onzekerheid

Het contract van Serginho Greene bij Feyenoord loopt aan het einde van dit seizoen af. De verdediger hoorde echter al een tijdje niets meer van de Rotterdammers.

Feyenoord wilde aan het begin van dit seizoen nog een nieuwe verbintenis aangaan met Greene, maar een overeenkomst is er na al die tijd nog niet gekomen. Hoe komt dat? "Daarvoor moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn", zegt Greene in het Algemeen Dagblad. "Ik heb liever dat je met hem praat. Ik focus me op het voetbal. Aangezien ik op dit moment niet speel, is dat voor mij het belangrijkste."

De zaakwaarnemer van Greene is Rodger Linse. Hij vertelt dat er al lang geen contact meer is geweest tussen de verdediger en Feyenoord over een nieuw contract. "De mensen die de aanbieding hebben gedaan, zijn nu weg bij Feyenoord", waarmee Linse doelt op Peter Bosz en Gertjan Verbeek. "We hebben destijds besloten om de gesprekken over de transferperiode heen te tillen. Daarna hebben we niet opnieuw contact opgenomen. Greene is geblesseerd geraakt en het is nooit meer ter sprake gekomen. Er lag een concrete aanbieding, maar ik had niet het idee dat de animo bij Feyenoord om zijn contract te verlengen, groot was."

Greene, die dus na dit seizoen transfervrij zou kunnen worden, lijkt zich vooralsnog niet echt druk te maken. "Als we eruit komen, komen we eruit. Feyenoord is een mooie club. Als ik speel, wil ik wel blijven."