Massa vol vertrouwen na tests

Felipe Massa kijkt met een goed gevoel terug op de testweek in Bahrein en is tevreden over de vorderingen van het werk aan de F60-bolide. In totaal reden de coureurs 3500 kilometer op het circuit van het woestijnstaatje.

"Afgezien van een paar kleine problemen was het een goede dag," blikte Massa na de laatste testdag terug. "We moeten ervoor zorgen dat die problemen niet meer terugkomen, want die kosten natuurlijk erg veel tijd. Ook hadden we een beetje last van de harde wind. Toch hebben we opnieuw veel kilometers weten te rijden en volgens mij gaan we de goede kant op met de ontwikkeling van de nieuwe auto."

In de eerste week ondervond men veel hinder van een zandstorm, die twee dagen woedde. De wind bleef op het rechte stuk overigens een cruciale factor spelen. "Het is jammer dat we vorige week twee dagen hebben verloren, maar ik denk dat we daarna nog veel tijd hebben weten goed te maken. Ik ben ervan overtuigd dat de beslissing om naar Bahrein af te reizen voor deze test de juiste is geweest."

Massa is inmiddels erg benieuwd waar het team van Scuderia Ferrari staat ten opzichte van de concurrentie. "We staan vlak voor de start van het seizoen en we zullen moeten afwachten wie deze winter de grootste stap vooruit heeft gezet. In Melbourne weten we meer."