Kuijt: "Goede herinneringen aan Arsenal-uit"

Zondagmiddag moet Liverpool in het kader van de competitie op bezoek bij rivaal Arsenal. Een beladen duel, Liverpool moet winnen om mee te blijven doen om het kampioenschap, terwijl Arsenal een grotere achterstand met de kop moet zien te voorkomen. Dirk Kuijt, aanvaller van Liverpool, is positief gestemd over de wedstrijd.

Kuijt blikt via de website terug op de afgelopen wedstrijd tegen Hull City en kijkt vooruit naar de komende wedstrijd tegen de ploeg van Robin van Persie: ""Het was teleurstellend dat we niet wisten te winnen van Hull. We kunnen er echter niet te lang bij stil staan, want de wedstrijd tegen Arsenal is een zeer belangrijk duel. We hebben het goed gedaan tegen Chelsea en Manchester United en nu willen we Arsenal verslaan. Ze hebben een goede ploeg, maar wij hebben vertrouwen in onszelf."

Vorig seizoen wist Kuijt tijdens de wedstrijd tegen Arsenal in de Champions League de gelijkmaker te scoren: "Die avond in Londen was een erg goede avond voor ons. We hebben dus goede herinneringen over gehouden aan het Emirates Stadium, maar dat telt niet in deze wedstrijd. Het gelijkspel destijds was een goed resultaat, maar nu gaan we voor de overwinning."