Oleguer tevreden

Oleguer Presas Renom heeft zich geruisloos in de basis van Ajax gewerkt. De centrale verdediger is erg tevreden over zijn eerste half jaar in Amsterdam.

"Ik geniet van de stad en van Ajax. Het is heerlijk om een nieuwe stad te verkennen en steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Amsterdam is een geweldige stad. De grachten, de musea en de mensen; ik geniet er echt van," aldus de Catalaan die erg tevreden is over de ontwikkeling van Ajax.

"Ik erken dat het voetballend nog wel voor verbetering vatbaar is. Het belangrijkst is echter dat we winnen. We zijn verder gekomen in de UEFA Cup en strijden nog volop mee om het kampioenschap. Eigenlijk gaat het allemaal erg lekker", aldus Oleguer.

Oleguer weet weinig over de tegenstander van morgen in de competitie, De Graafschap. "Of ik thuis veel voetbal kijk? Nee, eigenlijk helemaal niets. Als ik de voordeur opendoe, dan schakel ik een knop om en is voetbal even van minder belang.. Ze staan niet al te hoog op de ranglijst, zeventiende. Op papier moeten we dit dus kunnen winnen, maar dat is slechts op papier. Momenteel winnen we geen enkele wedstrijd gemakkelijk en dus zal iedereen geconcentreerd moeten spelen om tot een goed resultaat te komen."