Drogba lijkt bij Chelsea te blijven

Geen Inter, AC Milan of Barcelona voor Didier Drogba. De Ivoriaanse aanvaller blijft hoogstwaarschijnlijk 'gewoon' bij 'The Blues'. De 31-jarige aanvaller leek aan het eind van het afgelopen seizoen te vertrekken, maar volgens zijn zaakwaarnemer liggen de kaarten nu anders.

"Over een vertrek hoef ik niet te praten want een vertrek is niet aan de orde," aldus zaakwaarnemer Tierno Seydhi in Sport Ivoire. "Drogba heeft een contract bij Chelsea en zal niet naar een andere ploeg vertrekken."

De Afrikaanse aanvaller kwam in 2004 naar Chelsea en na een moeilijke start werd de aanvaller steeds belangrijker. Met de Londense ploeg won hij inmiddels twee landstitels. Dieptepunt was echter de verloren Champions League finale van afgelopen seizoen, waarin Drogba negatief in het nieuws kwam door tegen een rode kaart aan te lopen. Het kwam hem op veel onvrede te staan en een vertrek leek onvermijdelijk.

De rook lijkt inmiddels gedoofd en de kans is groot dat Drogba ook aankomend seizoen in de spits staat bij het Chelsea van Luiz Felipe Scolari.