Bayern slaat bod op Schweinsteiger af

Een bod van Internazionale op Bayern München-speler Bastian Schweinsteiger is naar de prullenbak verwezen door de club uit Beieren.

Bayern München heeft een bod van Inter op middenvelder Bastian Schweinsteiger afgewezen, zo weet Gazzetta dello Sport. De speler van de Zuid-Duitse club heeft over interesse niet te klagen. Juventus, AC Milan en Chelsea lonken ook naar de Duitser.

Internazionale probeert, nadat eerdere pogingen om Frank Lampard, Ricardo Quaresma en Amantino Mancini te strikken nog niet lukten, nu Schweinsteiger toe te voegen aan de selectie. De directeur van Inter, Marco Branca, zou woensdag naar München zijn gevlogen om daar een bod uit te brengen op de groeibriljant. Bayern is echter niet van plan om de jongeling van de hand te doen.

De 23-jarige Schweinsteiger heeft momenteel 56 interlands voor Duitsland achter zijn naam staan. Hij maakt sinds 1998 deel uit van de jeugdopleiding van Bayern München. Bij diezelfde club maakte hij in 2002 op achttienjarige leeftijd zijn profdebuut.