Tussenstand FOK! EK Pool

In de tweede halve finale heeft 'La Selección' met overmacht het Rusland van Guus Hiddink verslagen. Het was een saaie wedstrijd in begin, maar de EK Pool nadert zijn ontknoping. Hieronder vind je de nieuwe tussenstand.

Nog altijd aan de leiding gaat Seus, met 1775 punten. Op flinke achterstand staan nu gedeeld tweede Danny en FabFabFabFab met 1660 punten. Ook gedeeld op de derde plaats, staan Luutgaert en SpankTheMonkey, zij hebben 1625 punten. De vierde plek is voor Mavcovic (1610 punten) en de vijfde is voor annoh (1605). Daar kan nog wat gaan verschuiven. Overigens is alles nog mogelijk, want met de gokvragen zijn veel punten te verdienen. Ook de vragen waarvan je de antwoorden in de Specials terug kunt vinden, zijn nog heel wat punten waard.

De subleagues worden natuurlijk ook nog vermeld: op de eerste plek staat nog steeds CUZOPJEBEELDSCHERM! met 1500 punten, geen punten voor die league vandaag. Dus zijn Rotterdamse Ajaxieden en ONLINE ELITE ingelopen tot 1495 punten, waarbij de eerstegenoemde ineens de top vijf binnenkomt op de tweede plaats. Dan staat derde TakTakTak op 1470 punten, op de hielen gevolgd door de nummer vier, just_a_fan met 1460 punten. De rij wordt gesloten door Zeeland United en Maringo, zij wisten 1445 punten bijeen te sprokkelen. Ook hier kan natuurlijk nog vanalles gebeuren.

Wees er weer bij op zondag 29 juni, dan wordt de finale gespeeld en is ook de finale van de EK Pool! Met alle antwoorden op de vragen en de winnaars van de prijzen.

Vanaf nu kun je de uitslag van de finale invullen en vergeet de vragen niet!

Submitter:  Bron: FOK!sport en ek2008.fok.nl