[NBA] Pacers makkelijk langs Heat

De fans van de Indiana Pacers hadden een reden voor gejuich. De forward, Jermaine O’Neal, keerde terug na langdurig blessureleed. De grote man begon op de bank maar scoorde wel negen punten en pakte twee rebounds in zeventien minuten speeltijd. De Pacers wonnen van de Miami Heat met 105-85.

Door de blessure van O’Neal moesten de Pacers vertrouwen op nieuwe sterren. Dat waren de woorden van de leiding. Mike Dunleavy is een van de nieuwe sterren bij de Pacers; hij had achttien punten en zes rebounds, terwijl Danny Granger topscorer was van de wedstrijd met 23 punten.

Over de Heat valt weinig positiefs te zeggen. Door de langdurige blessures van onder andere Dwyane Wade, Udonis Haslem, Alonso Mourning en Shawn Marion, zit het nogal tegen voor de ploeg uit Miami. Tegen de Boston Celtics werd een record neergezet, namelijk het minst aantal schoten in een wedstrijd door een NBA-team. Het enige geluk dat het team, dat onder leiding staat van Pat Riley, nu heeft is dat er maar acht wedstrijden te gaan zijn in dit seizoen.

Uitslagen in de NBA

ThuisUitUitslag
Indiana PacersMiami Heat105-85
Utah JazzWashington Wizards129-87
Los Angeles ClippersDallas Mavericks86-93
Charlotte BobcatsToronto Raptors100-104
Memphis GrizzliesAtlanta Hawks99-116
Phoenix SunsDenver Nuggets132-117