Mosley gelooft Dennis niet

Max Mosley gelooft niet dat Ron Dennis de waarheid heeft gesproken in de spionagezaak. Dennis zou al die tijd aan Mosley verteld hebben dat hij niets van de Ferrari-informatie afwist, maar Mosley zegt hier niets van te geloven.

"Het lijkt me onmogelijk dat Dennis hier helemaal niets van wist", vertelt Mosley. "Iedere keer dat ik hem spreek, verzekert hij me dat hij nooit tegen me zou liegen en dat hij dat ook nooit heeft gedaan. Als je iemand veertig jaar kent, is het moeilijk om te zeggen dat je hem niet gelooft, maar geen enkele advocaat of politieman zou ooit geloven wat hij zegt. Ik ben waarschijnlijk een beetje een slappeling hierin."

Mosley benadrukt dat hij persoonlijk geen problemen heeft met Dennis: "Ik mag hem wel, maar ik veracht zijn houding tegenover de Formule 1. Hij zegt bijvoorbeeld dat hij een passie koestert voor de Formule 1. Dat is niet waar. Hij koestert een passie voor een 1-2 finish van McLaren in iedere race. Dat is zijn werk, maar het is dom om te claimen dat dat een passie voor de gehele sport betreft."