Feyenoord haalt Makaay binnen

Roy Makaay speelt de komende drie seizoenen voor Feyenoord. De aanvaller heeft een persoonlijk akkoord met de Rotterdammers bereikt. Ook zijn huidige werkgever, Bayern München, heeft overeenstemming bereikt met de club uit de havenstad.

Afgelopen nacht werden de laatste details afgerond. De verwachting is dat Makaay donderdagmiddag wordt gepresenteerd. Het vertrek van de Nederlander bij Bayern München kwam mede tot stand door de komst van Luca Toni en Miroslav Klose. De kans was namelijk erg groot dat de aanvaller vanaf volgend seizoen veelvuldig op de bank plaats zou mogen nemen.

Ook Kevin Hofland wordt donderdag bij Feyenoord gepresenteerd. Woensdag werd de speler al medisch gekeurd, maar waren er nog een aantal details die afgerond moesten worden. De speler is afkomstig van VfL Wolfsburg en tekent een contract voor vier seizoenen.

Verder zullen ook Tim de Cler en Giovanni van Bronckhorst volgend seizoen voor Feyenoord uitkomen. Het duo werd voor respectievelijk vier en drie jaar vastgelegd.