Albers niet tevreden

Het team van Spyker F1 kruipt langzaam richting de staart van de rest het veld. Het verschil met de overige teams is duidelijk minder dan tijdens de eerste twee races.

Christijan Albers was niet helemaal tevreden met het resultaat na afloop van de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein. Hij was vooral niet goed te spreken over de balans van zijn auto. "De eerste keer dat ik vanmorgen in de training naar buiten ging, voelde de auto niet heel goed aan. We hebben wat veranderd voor de kwalificatie, maar hij het insturen bleef ik tijd verliezen. Het is teleurstellend om weer achteraan te staan, maar we weten dat we morgen tijdens de race beter zullen meekomen."

"Het was vrij moeilijk om de perfecte ronde te rijden, maar ik ben blij met wat ik heb bereikt", aldus Adrian Sutil. "De omstandigheden op de baan zijn na de training van vanmorgen niet meer veranderd, dus we wisten wel wat we konden verwachten. Ik denk dat we het in de race vrij goed kunnen doen. We moeten gewoon een goede start maken en in de eerste bocht zoveel mogelijk plaatsen goedmaken. Het doel is echter het halen van de finish, zonder fouten te maken."