Ralf: "Ik behoor tot de beste drie coureurs"

Volgens de geruchten heeft het team het grootste budget van de paddock, maar Toyota slaagt er maar niet in door te stoten naar de top. Ook dit jaar is het seizoen niet naar wens begonnen. De tijden die in de tests werden gerealiseerd, steken niet boven de middenmoot uit. Ralf Schumacher heeft gezegd dat, als het team dit jaar opnieuw met lege handen blijft, het niet aan hem ligt.

"We moeten nog wel wat meer snelheid vinden", aldus Ralf in een interview met het Duitse Bild. "We staan nu nog achter Ferrari, McLaren, Renault en BMW. Waarschijnlijk zal ons seizoen pas in Europa echt beginnen. We zullen hard moeten werken om onszelf te verbeteren. Ik weet dat we op de juiste weg zitten en ik hoop dan ook in 2007 nog de eerste race voor Toyota te winnen."

Ralf twijfelt in ieder geval niet aan zichzelf, volgens hem behoort hij tot de drie beste coureurs van het veld. "Het is natuurlijk altijd afhankelijk van de auto waarin je rijdt. In een Minardi was zelfs mijn broer nooit kampioen geworden. Ik reken mezelf echter wel tot een van de beste drie coureurs in de F1. Natuurlijk zijn Alonso en Raikkonen snel, maar ik verstop me achter niemand."