'Ronaldo niet naar AC Milan'

Alles wijst er op dat Ronaldo niet meer in de belangstelling van AC Milan staat. Dit liet de Italiaanse club op hun website weten. Vorige week maakte de president van de ploeg, Adriano Galliani, bekend dat ze de Braziliaan aan wilde trekken. Volgens hem zou dit wel de nodige moeite opleveren.

"Het hang veel factoren af. Als de mogelijkheid er is, zullen we zeker toehappen. Ronaldo is een geweldige speler, maar ik geef een overgang maar 2 procent kans", aldus Galliani.

Ook Juventus en Al Ittihad uit Saoedi-Arabië zouden hengelen naar de diensten van Ronaldo. Bovendien gaan er geruchten dat de aanvaller Real Madrid zal verruilen voor een club uit de Major League Soccer. Eerder deze week werd al bekend dat David Beckham ook naar Amerika vertrekt.

Dit seizoen kwam Ronaldo pas drie keer in actie en maakte hij pas één treffer. De kans is overigens groot dat de Braziliaanse speler de komende tijd op de reservebank door zal brengen. Fabio Capello, trainer van De Koninklijke, heeft laten weten dat hij graag met zeven spelers, welke jonger dan 25 jaar zijn, in de basis wil beginnen.