Ronaldo kan voor Real prijzen winnen

Wanneer Ronaldo weer in vorm zou komen, en echt ervoor wil gaan, zou hij Real Madrid weer aan prijzen kunnen helpen. Dat is de mening van voorzitter Ramon Calderon.

"Ronaldo is een speler met uitzonderlijke kwaliteiten, wanneer hij zich weer in vorm zou werken en er 100% voor gaat, kan hij voor prijzen zorgen, want dat is hij goed voor vijftien tot twintig doelpunten", aldus Calderon, "hij is het type speler dat de Champions League kan winnen, door de wedstrijd eigenhandig te beslissen." De Braziliaan is dit seizoen nauwelijks aan spelen toegekomen, omdat hij erg veel moeite heeft om terug in vorm te komen na een knie-operatie. Van de zestien competitie wedstrijden heeft hij slecht drie wedstrijden in de basis gestaan en scoorde slecht één keer. Calderon sprak met de aanvaller op de terug van het gala omtrent de FIFA awards. Hij vertelde mij dat hij weer ern enthousiast was en dat hij graag weer een aandeel in de groep wou worden, maar dat hij zich daarvoor echt volledig op moet richten.

Real staat drie wedstrijden voor het einde van de eerste competitiehelft op een derde plek, met vijf punten achterstand op koploper Sevilla. De club uit de hoofdstad van Spanje heeft nog kansen genoeg op prijzen dit seizoen, want het behaalde reeds de laatste zestien in de Champions League en de King's Cup.