Mourinho niet tevreden over spel Chelsea

José Mourinho is ondanks de winst van gisteravond tegen Wigan niet te spreken over het spel van Chelsea. Een comfortabele 0-2 voorsprong werd uit handen gegeven, uiteindelijk had Chelsea toch nog het geluk aan haar zijde toen Arjen Robben in de blessuretijd de 2-3 binnenschoot.

"Ik ben absoluut niet tevreden over hoe we hebben gespeeld. Volgens mij draagt de kerstman een shirt van Chelsea, want de winst was zeker niet verdiend", aldus de Portugese coach van de Engelse topclub.

"We hadden de wedstrijd in onze handen. Na een half uur spelen voorzag ik al het ergste. Alles ging mis. De passes kwamen niet aan, geen goed positiespel en een aansluitingstreffer op slag van rust. Wigan speelde een goede wedstrijd. De laatste tien minuten deden we het weer goed, maar de punten verdiende we niet. Logischerwijs dat Wigan teleurgesteld was", liet de oefenmeester weten.

Door deze nipte overwinning blijft Chelsea nog altijd in de schaduw van koploper Manchester United. Er is nu een verschil van twee punten met de club uit Manchester, die gister met 3-0 won van Aston Villa.