Figo in belangstelling FK Moskou

Aan het eind van dit seizoen wil FK Moskou Luis Figo proberen in te lijven. De Portugese middenvelder is aan het laatste jaar van zijn contract bij Internazionale bezig. Volgens geruchten zou hij al met Moskou-voorzitter Yuri Bielouss hebben gesproken.

"Men moet geloven dat deze transfer geen science-fiction is. Ik ken Figo nu al een tijdje en we ontmoeten elkaar geregeld. Als Figo ooit beslist om naar Rusland te verhuizen dan is FK Moskou de enige optie die hij zou overwegen. Iedereen wil graag Figo bij zijn club zien, dat is duidelijk," aldus Bielouss.

De eigenaar van Inter, Massimo Moratti, zou de middenvelder echter een nieuw contract willen geven. "Ik wil dat Figo volgend seizoen bij ons blijft. Ik weet niet wat er zal gebeuren en ik weet zelfs niet of er een toekomst voor Figo is bij Inter. Ik geloof wel dat het goed voor ons zou zijn als hij blijft, want hij is een eerlijk mens en een grote kampioen. Hij verdient het om een contractverlenging te krijgen en ik hoop dat hij hetzelfde denkt. Ik zal er alles aan doen om hem te overtuigen om niet te vertrekken."