Verbeek onder de indruk van Odense

De vrije dag, na de 0-2 nederlaag tegen Ajax, heeft SC Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek gebruikt voor een bliksembezoek aan Denemarken. Verbeek bekeek daat de wedstrijd Odense BK - Brøndby en raakte onder de indruk van de aankomende tegenstander in de UEFA Cup.

"Odense doet niet onder voor FC Twente of Roda JC. We zullen donderdag een heel goede dag moeten hebben om die ploeg te verslaan," aldus Verbeek, die achter een aantal namen van zijn ploeg nog een vraagteken heeft staan. "Abdelkarim Kissi speelt zeker niet. Hij heeft te veel last van zijn hamstring. Het is afwachten of Jeroen Drost hersteld is van zijn liesblessure. Daar heb ik geen zicht op, want hij was gisteren ook nog eens ziek. Brian Vandenbussche heeft een probleempje aan zijn schouder, nadat hij daar ongelukkig op viel bij de 0-2 van Wesley Sneijder. Als Brian niet is opgelapt, speelt Boy Waterman."

Volgens de trainer van de Friezen is het meespelen van Danijel Pranjic, die tegen de Amsterdammers ook de wedstrijd niet kon uitspelen, zo goed als zeker.