"Ik had niet naar Williams moeten gaan"

Mark Webber heeft in een interview laten weten niet veel mooie herinneringen heeft aan de afgelopen twee jaar waar hij bij Williams reed. De Australiër noemt het zelfs een grote fout dat hij naar het team van Frank Williams is gegaan. Komend seizoen zal hij in actie komen voor Red Bull Racing.

"Flavio (Briatore, manager) was geen voorstander van mijn overstap naar Williams. Ik heb een dure fout gemaakt door niet naar hem te luisteren", zei Webber tegen de Sydney Morning Herald. "Dit keer zag Flavio mij bij voorkeur naar Red Bull gaan. Ik sla zijn advies natuurlijk geen tweede keer in de wind. Ik denk dat Red Bull op dit moment de beste optie is voor mijn carrière."

"Eerlijk gezegd denk ik niet dat ik mooie herinneringen zal bewaren aan mijn tijd bij Williams", vervolgt Webber, die duidelijk zwaar teleurgesteld is over zijn twee seizoenen met Williams. "Toen ik bij het team tekende, hoopte ik voor lange tijd bij Williams te blijven, maar het mocht niet zo zijn. Frank Williams zal waarschijnlijk zelf ook ontevreden terugkijken."