Prijzen FOK!WK-pool bekend

Nederland is helaas dan wel uitgeschakeld, maar de FOK!WK-pool gaat gewoon door tot het bittere eind, de finale dus. En nu kunnen we jullie ook bekendmaken, welke prijzen er te winnen vallen.

Voor de winnaar van de FOK!WK-Pool een Twister tweepersoonsdekbed. Iedereen kent natuurlijk wel het spel Twister van vroeger. Veel lol beleeft door over elkaar heen te vallen en je in de meest moeilijk posities te manoeuvreren? Je voet een meter links van je rechter arm zetten, terwijl je over een ander persoon heen moet buigen ? Bereid je voor om dit allemaal te herleven in een nieuwe vorm: het Twister dekbedovertrek. De set wordt compleet geleverd met 2 kussens, 2 hoezen en 2 dobbelstenen.

Voor de beste van de rest, de nummer twee dus, is er een originele "Playboy Strandhanddoek Tas", ideaal voor als je naar het strand gaat. Doe al je strand spullen in de "Playboy Strandhanddoek Tas" en eenmaal aangekomen op het strand, verandert je je "Playboy Strandhanddoek Tas" in een handomdraai in een mooi strandlaken! 100% katoen. Lengte 170 cm, doorsnede 80 cm.

De prijzen voor de WK-pool worden beschikbaar gesteld door X-Toys, dat sinds kort een speciale afdeling op de website heeft met allerlei artikelen van Playboy.

Submitter:  Bron: FOK!sport