Danica Patrick denkt niet aan F1

De 24-jarige Danica Patrick heeft laten weten nog niet naar de Formule 1 te willen overstappen. De Amerikaanse werd vorig jaar nog 'rookie of the year' in de IRL-serie.

Patrick voelt zich vereerd dat er mensen zijn die haar in verband brengen met de Formule 1, maar wil voorlopig in de Verenigde Staten blijven wonen. Vorig jaar was Patrick nog de eerste vrouw ooit die aan de leiding van de Indianapolis 500 reed. De Amerikaanse werd vorig seizoen een aantal keer in verband gebracht met het Formule 1-team van BAR.

Patrick: "Ik vind het heel vleiend dat mensen mij in verband brengen met de F1 en zeggen dat ik de potentie heb om in de F1 te kunnen racen. Maar op dit moment ben ik blij met waar ik nu ben. Ik vind het fijn om in de Verenigde Staten te wonen, in de buurt van mijn familie en vrienden. Ik geniet er nu van dat ik mensen in mijn buurt heb, die ik ook in mijn buurt wil hebben. Dat ik in een plaats woon, waar ik ook echt wil wonen. Ik weet echter niet wat er in de toekomst nog gaat brengen."