Uitslagen Schotland ronde 23

Celtic is in ronde 23 van de Schotse Premier League opnieuw uitgelopen. De ploeg wist zelf met 3-1 te winnen, terwijl de nummer twee, Hearts, verloor.

In de uitwedstrijd tegen Motherwell had Celtic lange tijd moeite het spel te maken. In de 16de minuut kwam Celtic wel op voorsprong door een doelpunt van Maciej Zurawski, maar vlak na rust scoorde Jim Hamilton de gelijkmaker voor Motherwell. Invaller Aiden McGeady bracht Celtic in de 70ste minuut toch nog op voorsprong en John Hartson gooide in de 84ste minuut de wedstrijd in het slot.

Door de overwinning komt Celtic op tien punten voorsprong in de competitie. Hearts verloor namelijk uit bij Kilmarnock en ziet daardoor Hibernian en de Glasgow Rangers, die beiden ruim wonnen, ook weer dichterbij komen.