Pastorelli vrijdagcoureur Midland

Nicky Pastorelli heeft bij Midland getekend als officiële vrijdag- en testcoureur voor 2006. De 22-jarige Nederlander was dit jaar al testrijder voor Jordan en maakte ook al deel uit van het Young Driver Development Program van het Jordan-team.

Teambaas Colin Kolles vertelde: "Ik houd Nicky nu al een paar jaar in de gaten en ik ben ervan overtuigd dat hij een goede bijdrage kan leveren aan het team. Daarom hebben we besloten hem een kans te geven als officiële testrijder voor 2005. Hij heeft bewezen zeer competent te zijn in een F1-wagen. Nu zijn we heel blij dat we met hem blijven samenwerken in 2006, zodat hij ons tijdens de vrijdagsessies kan helpen het beste uit de auto te halen. Tegelijkertijd krijgt hij de gelegenheid meer over de F1 te leren."

Nicky Pastorelli had er volgende over te zeggen: "Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen. Gedurende het seizoen 2005 heb ik het team leren kennen en ik ben heel opgetogen over het feit dat ik bij het team blijf in 2006. Dit betekent ook dat het team tevreden was over het werk dat ik heb geleverd. Dat moedigt mij dus heel erg aan. Ik kijk heel erg uit naar 2006 en heb er zin in om mijn uiterste best te doen voor het team."