Shinji Ono blijft in Rotterdam

Shinji Ono is ook dit seizoen te bewonderen in het shirt van Feyenoord. Een transfer naar Bolton Wanderers behoort niet meer tot de mogelijkheden en de middenvelder heeft zich bij de situatie neergelegd.

De 25-jarige Japanner is meteen ambitieus: ”Ik ben nu met mijn hoofd weer honderd procent bij Feyenoord. Er telt nu nog maar één ding en dat is kampioen worden met deze club.” Ono heeft wel nog te kampen met de naweeėn van een gebroken middenvoetsbeentje. Volgens de international verloopt het herstel echter naar wens: ”Het gaat erg goed. De dokter zal me deze week nog een keer bekijken en dan hoop ik me misschien donderdag of vrijdag al weer aan te kunnen sluiten bij de groep. Ik zal dan natuurlijk nog ritme en conditie op moeten doen, maar ik heb veel zin om weer gewoon lekker te voetballen.”

Gisteren al verklaarde Dirk Kuijt Feyenoord nog zeker één seizoen trouw te blijven. Ook een andere sterspeler in de Kuip, Salomon Kalou, bleef behouden voor de Rotterdamse topclub. Feyenoord startte de competitie uitstekend door van NAC Breda, Sparta Rotterdam en Ajax te winnen.