'Schumi' niet naar McLaren

Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher gaat niet naar McLaren. De Duitser heeft zelf verklaard nooit de overstap naar de concurrent te willen maken.

Sinds de afgelopen Grand Prix in Turkije gaat het gerucht dat Michael Schumacher aan een overstap naar McLaren-Mercedes zit te denken. Deze geruchten zijn op gang gekomen nadat Schumacher een gesprek met Norbert Haug over de vermeende overstap zou hebben gehad.

De manager van Schumacher, Willi Weber, bevestigd dat de twee contact hebben gehad. Hij wil echter benadrukken dat dit gesprek ging over de toekomst van de Formule 1. Volgens Weber is het alleen maar gebakken lucht en zit de regerend wereldkampioen absoluut niet aan een overstap te denken.

De Duitser zelf geeft te kennen bij Ferrari te willen blijven. "Iedereen weet wat voor nauwe band ik met Ferrari heb, ik wil niet eens aan een overstap denken," aldus Schumacher. De laatste jaren domineerde de combinatie Ferrari/Schumacher de F1. Dit jaar hebben ze het wat zwaarder en moet 'Schumi' vaak genoegen nemen met een plek in het middenveld. Dit is dus voor hem echter geen reden het Italiaanse team te verlaten.