Uitslag Real Zaragoza-FC Utrecht

Utrecht speelde in en tegen Zaragoza de eerste poulewedstrijd. Zaragoza toonde zich daarin de betere ploeg en won met 2-0.

De thuisploeg slaagde er in de eerste helft niet in de Utrechtse muur te slechten. Utrecht kreeg zelf enkel een kopkans via Jordy Zuidam, die even eerder nog aan het hoofd gewond was geraakt.

In de tweede helft zette Real Zaragoza aan. Dit leidde tot gevaarlijke momenten voor het Utrechtse doel. Toch duurde het nog tot het laatste kwartier eer dat Joost Terol de bal moest vissen. Savio gaf de bal voor waarna Villa scoorde. Daarna was er niks meer te halen voor Utrecht, Villa scoorde even later zijn tweede goal. Op de 2-0 was verder weinig af te dingen. Na het eerste doelpunt wer Terol vervangen voor Rene Ponk. Het is niet duidelijk of zijn eerdere blessure wederom opspeelt.


Real Zaragoza - FC Utrecht (2-0)
77' Villa 1-0
82' Villa 2-0

Real Zaragoza: García, Ponzio, Alvaro, Milito, Aranzábal, Zapater, Javi Moreno, Movilla, Galletti (Cani/80), Villa (Generelo/85), Sávio (Oscar/83)

FC Utrecht: Terol (Ponk/77), Cornelisse, Schut, Di Tommaso, Braafheid, Zuidam (Van der Haar/67), De Jong, Somers, Douglas, Tanghe, Van den Bergh (Broerse/65)

Submitter:  Bron: FOK!