Coulthard geeft realistisch beeld

Waar Ron Dennis nog een beeld probeert op te houden van een topteam, geeft David Coulthard aan dat McLaren zich op het moment geen topteam kan noemen.

Na de eerste race was Coulthard er nog van overtuigd dat BAR en Renault het dan wel goed deden, maar absoluut McLaren nog niet voorbij waren. Nu, na drie races, geeft Coulthard een ander beeld weer. McLaren zit in de problemen en behoort niet meer tot de top vier, volgens Coulthard.

Coulthard vertelde: "We behoren momenteel niet langer tot de vier beste teams. De rangschikking is nu als volgt: Ferrari, Williams, BAR en Renault. Dit is echt niet de positie waar we ons mogen bevinden. Zelfs indien ik de race had uitgereden zouden we nog niet in de buurt gezeten hebben van de plaats waarop we hadden gehoopt. Ik kan alleen maar hopen dat we snel weer beter gaan presteren."

Coulthard kan vrij praten, aangezien hij sowieso McLaren aan het eind van het seizoen verlaat. Hij mag hopen dat er snel verbetering komt, zodat hij snel zich in de kijker kan rijden. Waarschijnlijk zal in Barcelona de ommekeer moeten komen voor McLaren. Dan zou de verbeterde, B-versie van de, MP4-19 in gebruik moeten worden genomen.