Over de nieuwe manager

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe F1manager. Mede door de problemen met de servers de afgelopen week en de overgang van de frontpage en het forum van FOK! is de door ons gestelde deadline helaas verschoven. Daarbij komt nog eens dat er met de nieuwe F1manager niet alleen maar een F1manager online komt, waardoor de uiteindelijke datum van online gaan uitgesteld naar vrijdagavond, in de loop van de avond. De exacte reden daarvan kun je dan ook zien.

Inmiddels weten we van een aantal mensen dat zij dan op vakantie zijn, en daardoor niet een team kunnen samenstellen. Vooropgesteld: laat dan eerst een kennis of familielid een team samenstellen in jouw aanwezigheid. Als dat niet lukt, dan kunt je een mail sturen naar f1manager@fok.nl, waarin je je probleem weergeeft en aangeeft wanneer je weer de beschikking hebt over internet. Wij sturen je dan een lijst met de waardes van de onderdelen, zodat je zelf een team kunt samenstellen binnen het gestelde budget.

Wij zorgen ervoor dat jouw team wordt meegerekend voor de eerste race. Doe dit wel, want je maakt kans op een superprijs!

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Update 22:37 uur

De manager zal vrijdagavond mogelijk vanaf 18.00 uur niet te bereiken zijn. Na 20.00 uur worden vervolgens ook nog een aantal zaken voor de voetbalmanager omgezet, waarna de race om het beste team kan beginnen!
Vrijdagavond 27 februari zal de F1manager een periode niet te bereiken zijn. In die periode brengen we de laatste zaken op orde voor de vernieuwde FOK! F1manager, de derde al op rij. En niet alleen heeft deze manager een ander gezicht gekregen, ook de voetbalmanager krijgt een frisse layout. Daarbij draaien nu in het vervolg alle managers op één systeem, waardoor wij er naar verwachting veel minder onderhoud aan hebben. En die extra tijd willen wij gebruiken om nieuwe, maar vooral ook betere managers te presenteren.

Om alles goed werkzaam te krijgen is het mogelijk dat de website na 18.00 uur niet meer te bereiken is, de exacte tijd is nog niet bekend. Na 20.00 uur wordt ook de voetbalmanager in orde gebracht, waarna jullie eindelijk weer kunnen inschrijven voor dit seizoen Formule 1!

De redactie.

Vriendelijke groet,
De managercrew