Uitslagen Spaanse competitie

In Spanje wordt dit weekend een volledig programma afgewerkt.

Gisteravond wist Real Madrid thuis moeizaam met 1-0 van Murcia te winnen. Raúl maakte in de achtste minuut de enige treffer uit een pass van Ronaldo. Real blijft daarmee koploper in Spanje.

Deportivo Coruña, dat vorig jaar ternauwernood PSV de weg naar de tweede ronde van de Champions League versperde, veegde de vloer aan met Celta de Vigo. Het werd in Vigo liefst 0-5. Victor scoorde driemaal voor 'Depor', dat nu voor even de tweede plaats inneemt. Vanavond komt Valencia in actie tegen Villarreal.

FC Barcelona moest op bezoek bij Real Santander na een matige tweede helft diep door de knieen, 3-0. Juanma Moreno, Mario Regueiro en Francisco Javi Guerrero maakten de doelpunten. Barça zakt met deze nederlaag naar plaats elf.

Opvallend was verder de zege van Real Sociedad, dat pal voor de winterstop louter nederlagen leed en tot degraderen gedoemd leek, nadat het vorig jaar nog tot op het laatst voor de Spaanse titel meedeed. Bij Málaga werd nu weer eens gewonnen.