Newey wil niet meer tekenen

Adrian Newey, technisch directeur van McLaren, heeft laten weten dat hij graag een andere functie binnen het team wil gaan bekleden. Hij zou zich graag met de organisatie willen bezig houden.

"Ik denk dat ik wel heb laten zien dat ik auto's kan ontwerpen die kunnen winnen. Nu wil ik graag het ontwerpteam aansturen zodat ik minder verantwoordelijk wordt voor de auto. Ik wil graag het team zo structureren dat ik een minder belangrijke functie heb dan het chassis ontwerpen en verbeteren."

Hiermee worden de geruchten over de transfer van Mike Coughlan van Arrows naar McLaren zowat bevestigd. Ron Dennis heeft al eerder te kennen laten geven dat hij heeft gesproken met Mike Coughlan.

"Mike en ik hebben al met elkaar gesproken. Echter hangt het er vanaf of hij weg kan bij Arrows. Mocht hij dit niet kunnen dan raad ik hem aan om bij Arrows te blijven en weg te gaan zodra zijn contract afloopt." aldus Dennis.

Mike Coughlan is eerder dit seizoen al op vakantie gestuurd door Arrows, dus het zou best zo kunnen zijn dat de deal al rond is.