Koop Retro Game Challenge en krijg een gratis knoop!

De beste manier om zeker te zijn dat een game een vervolg krijgt, is zorgen dat het eerste deel een succes wordt. Gamer Benjamin wil dat Retro Game Challenge 2 ook naar het Westen komt en heeft daarom eigenhandig een promo-actie op touw gezet. Iedereen die Retro Game Challenge 1 koopt en het bonnetje naar hem toe stuurt krijgt een gratis Ninja Robot Haggle Man-knoop gratis toegestuurd.

Overigens is Retro Game Challenge 1 in Europa nog helemaal niet verkrijgbaar. Mocht je interesse hebben in de game importeer deze dan en wie weet zorg je er dan wel voor dat het spel naar Europa komt en deel 2 ook naar het Westen komt én krijg je nog een gratis knoop op de koop toe! Je kunt je knoop hier bestellen.



Retro Game Challenge is een game die gebaseerd is op de Japanse GAME CENTER CX TV-serie. Het spel gaat terug naar de roots van het gamen en bevat een verhaallijn waarin de speler allerlei korte opdrachten in retro-games moet uitvoeren. Aanwezig zijn bijvoorbeeld het schiet-, race-, actie en role-playing-genre. Het in-game magazine bevat cheat codes en nep berichten laten de jaren '80 herleven. Het spel is voor de Nintendo DS verschenen in Japan en de Verenigde Staten.

Submitter:  Bron: http://