Speler bij de Knicks bewijst zichzelf als CoD:WaW-speler

Zaterdag liet basketballer Nate Robinson, speler bij de Knicks, zien dat hij een fanatiek gamer is. Door te salueren alvorens hij drie vrije schoten mocht nemen bewees hij zich tegenover een speler die in zijn vriendenlijst staat. Hij verklaarde al eerder aan de pers dat hij een liefhebber van games is, maar als hij online tegen medespelers zegt dat hij de NBA Slam Dunk kampioen van 2006 is gelooft niemand hem.


"When I tell people I’m Nate Robinson from the Knicks they’re like, ‘Yeah, right. Get out of here!’ They don’t believe me. And I’m like what do I have to do to make you believe me? And I end up naming my whole team, naming their kids, everything."

Hij probeert zich dus op verschillende manieren te bewijzen tegenover zijn online vriendenlijst, maar altijd tevergeefs. Totdat een van zijn medespelers zich afvroeg of het hem echt was. Samen kwamen ze tot het idee om Nate te laten salueren zodat de betreffende speler hem zou geloven. Helaas is er geen beeldmateriaal van deze actie beschikbaar, maar het is zeker een creatieve manier om zijn identiteit op het virtuele slagveld te bewijzen.