Lip-sync voor Sackboy en meer

Tijdens de E3 is er meer bekend geworden over het spel LittleBigPlanet. De game wordt al de 21st century LEGO genoemd omdat de mogelijkheden van de game oneindig lijken te zijn. Ondanks dat de game al lang in productie is, en we al veel ervan hebben gezien, is er toch nog meer informatie vrijgekomen wat voor veel mensen nieuw zal zijn.

Ten eerste zal de game Trophies gaan bevatten. Er zullen trophies zijn voor alle drie de onderdelen in de game (Play, Create en Share). Daarnaast zullen er 60 tutorial-levels beschikbaar zijn die gefocust zijn op het onder de knie krijgen van het creëren van je eigen levels. Het wordt mogelijk om tekst in het spel te plaatsen en ook kan je je eigen muziek in het spel zetten en deze bijvoorbeeld koppelen aan objecten in de game.

Naast het creëren is er natuurlijk ook het play gedeelte. Als je samen met een groep speelt en één iemand loopt erg ver achter op de rest, dan gaat deze automatisch dood en spawned hij weer bij de rest. Mocht je een headset gebruiken om met elkaar te praten, dan zal jou Sackboy met zijn mond bewegen op te manier zoals jij dat doet.

LittleBigPlanet zal in oktober verschijnen voor de Playstation 3.