Alone in de Dark uitgesteld + screens

Alone in de Dark stond gepland voor een release in mei. Helaas zullen we iets langer moeten wachten, want de game is uitgesteld naar juni. Playstation 3 gebruikers zullen nog iets langer moeten wachten.

Volgens Atari wordt de game uitgesteld omdat ze nog iets langer de tijd nodig hebben om de game helemaal te perfectioneren. De release van de PC, Xbox360, Wii en PS2 versie staat nu gepland voor 20 juni in Europa.

Een release date voor de versie op de PS3 is nog niet bekend. Wel weten we dat deze later zal verschijnen. Atari heeft niet gezegd waarom deze versie later verschijnt. Volgens Atari hebben verschillende mensen al met de PS3 versie van de game gespeeld, en ziet deze er al hartstikke goed uit.

Het vijfde deel van Alone in the Dark speelt zich af in New York en dan voornamelijk in Central Park. Edward Carnby is de persoon die de vreemde verschijnselen in het park moet gaan onderzoeken, en dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Wezens, gebaseerd op spirituele verhalen, uit het hiernamaals zullen je het niet makkelijk maken.

Er zijn ook twaalf nieuwe screenshots van de PS2 en Wii versie verschenen.