[Gerucht] Nieuw Nederlands gamesblad gelanceerd

Goed nieuws voor iedereen die genoeg heeft van de baklappen schizzle van de Power Unlimited, sinds vandaag ligt er namelijk een nieuw multiplatform gamesmagazine in de winkels. GamesTM heeft een volwassenere insteek dan Power Unlimited en bevat naast (p)reviews en een korte nieuwssectie veel achtergrond artikelen. Daarnaast is de redactie natuurlijk een stuk professioneler met twee oud FOK!games-redacteuren als schrijvers.
quote
Het nieuwe multiplatform gamesblad voor de hardcore gamers van Nederland en België is vanaf april te koop in de winkels. Geen straattaal of wollige teksten, maar gewoon een objectieve en eerlijke mening over games, of het nu nieuws, previews of reviews betreft.

GamesTM gaat ook achter de schermen bij developers om je een kijkje te gunnen in de keuken van hun laatste game. Naast de nieuwste games besteden we veel aandacht aan retro-gaming. We verlangen immers allemaal wel eens terug naar de tijd dat de gameswereld nog uit pixels en sprites bestond.


De eerste uitgave van het blad is te koop voor € 3,95. De normale prijs van GamesTM is € 5,95 en het blad zal elf keer per jaar verschijnen.