Warhawk-expansion pack aangekondigd

Terwijl er nog dagelijks veldslagen op PSN worden uitgevochten in Warhawk, werkt Incognito aan een uitbreidingsset voor de online oorlogsgame. Vandaag werd bekend wat deze uitbreidingsset zal betekenen voor de spelers. De expansion-pack is getiteld "Operation: Omega Dawn", en zal een nieuwe battleground en een nieuw vliegtuig aan de game toevoegen.

De battleground is getiteld "Omega Factory" en de slag om dit terrein dat rijk is aan high-tech industrieën zal 's nachts plaats vinden. Op wat de grootste map voor Warhawk tot nog toe is, zullen diversie nieuwe gebouwen en torens geplaatst worden, waardoor indoor-combat ook een grotere factor zal gaan spelen. De battleground kan gespeeld worden op vijf verschillende maps.

Om dit grote terrein snel oer te steken is er een nieuw voertuig toegevoegd: de KT-424 Combat Dropship. Met deze vliegmachine kun je zeven soldaten en één tank of jeep snel naar tactische posities vervoeren. Aangezien de lucht en grond voorzien zijn van genoeg spelers die graag negen spelers in één klap uit de lucht willen knallen, is de KT-424 voorzien van een MBEC-3 Heavy Support Cannon.
De oorspronkelijke battlegrounds van Warhawk zullen aangepast worden, zodat ook daar de KT-424 ingezet kan worden.

Operation: Omega Dawn verschijnt in december op PSN, over een prijs is nog niets bekend.