Nintendo gaat voor 50-plusser

"Het leven is een avontuur!" Dit is het thema voor dit jaar van de 50PlusBeurs die van 19 tot en met 23 september 2007 in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. De beurs biedt een gevarieerd programma voor 50-plussers waarin ook Nintendo een plek zal hebben.

Op de beurs zijn er vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Ook zijn er proeverijen en kun je kans maken op een avontuurlijke vakantie. Daarnaast heeft de beurs vele voordelen, cadeaus en acties voor je in petto. Wat dacht je van de gratis beurstas vol met hebbedingetjes?

Dit jaar zijn er op de beurs nieuwe activiteiten te vinden. Hieronder een kleine greep uit het programma-aanbod:

Nintendo competitie hersentraining met leuke prijzen
Avontuurlijk stoomkoken, demonstraties met TV Top Koks
Terug in de tijd, maak je eigen stamboom met behulp van internet
NOC NSF demonstreert maar liefst 21 sporten. Doe mee!
Elke dag kans op een reis naar verre oorden! En nog veel meer...

Nintendo doet haar intrede op de beurs. Train je hersenen met het spel Dr. Kawashima's Brain Training op de spelcomputer Nintendo DS. Of houd je conditie op peil met Wii Sports, waarbij je door het maken van echte sportbewegingen een videospel speelt. Speel tennis zoals op de tennisbaan. Met Wii en Nintendo DS kun je zowel lichaam en geest in conditie houden. Lijkt dit je interessant? Neem dan vooral een kijkje bij de Nintendo-stand.

50PlusBeurs: woensdag 19 tot en met zondag 23 september 2007 in de Jaarbeurs te Utrecht. Gemakkelijk bereikbaar per trein.
Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.
Normale prijs entree: € 15,00 aan de kassa.