Spidey gaat indoor en ondergronds

In het volgende avontuur van Spider-Man op de X360 en PS3 zal je niet langer verplicht zijn buiten in de open lucht je kunsten als spinnen-mens te tonen. Zo zal je bepaalde gebouwen binnen kunnen gaan en daar gebruik kunnen maken van het feit dat je niet gebonden bent aan het lopen over de vloer.
Ook twee van de bekendere locaties van Manhattan zullen hun opwachting maken in Spider-Man 3: je kunt de riolen en metrotunnels gebruiken als speelterrein.

De nieuwe gebieden zullen uiteraard een onderdeel zijn van het gehele verhaal, maar je kunt ook gewoon vrij rondslingeren of kruipen in de tunnels en buizen. Ook kun je met de metro meerijden. Sommigen van jullie kennen de urban legends over baby-alligators die door het riool gespoeld worden wel. In het interview komt een kleine hint naar voren dat deze legend in de game een rol zal spelen.

De producer, William Schnitt, verzekert ons verder dat er enorm veel tijd en moeite wordt gestoken in het perfectioneren van het camera-systeem, iets waardoor de indoor-gebieden gemaakt of gebroken kunnen worden.

Hoe dat indoor-slingeren er uit gaat zien, kun je in deze video zien.