Stranglehold trailer en nieuwe info

Stranglehold is een game die ontwikkeld wordt met behulp van de actiefilm-regisseur John Woo en de Aziatische ster-acteur Chow Yun-Fat. In een interview met de ontwikkelaar van de game, Brian Eddy, is een hoop nieuwe info naar voren gekomen.

De ontwikkeling van de game gaat prima en ze zijn nu in de fase waarin de game in de basis af is, maar de gameplay wordt nog flink aangepast en ze zijn nog steeds bezig met nieuwe content. Grafisch gezien zal de game op alledrie de platformen hetzelfde eruit zien en iedereen zal tevreden zijn.

Er zitten ook een aantal extra moves in de game, waaronder de precision-aim, de barrage en de spin-attack. In de Precision-aim kijk je vanuit het FPS-standpunt en kun je extra inzoomen op bepaalde vijanden of elementen (zoals een gastank). In de barrage schiet je een heleboel kogels af die alles in hun pad vernietigen. Op deze manier kun je ook de omgeving kapot schieten, dus ook de dingen waarachter (of onder) de vijanden zich verschuilen. De spin-attack spreekt voor zich en hierbij draai je schietend in de rondte.

Over een eventuele demo op de Xbox Live Marketplace wilde hij niks zeggen, maar het zou heel goed mogelijk zijn. Of deze demo dan ook zal verschijnen voor de PS3 zou logisch zijn. Omdat de PS3 een motionsensor in de controller heeft zal de game hier ook gebruik van maken, maar verder zijn alle versies bijna hetzelfde op een paar specifieke dingen na (zoals bijvoorbeeld achievements voor de 360).

Er is ook een nieuwe trailer verschenen en deze kun je hier vinden:
De link naar de trailer