Japanners willen Oblivion

Terwijl wij ons in het westen zitten te vergapen aan Bethesda's Oblivion op zowel de PC als de 360, worden de Japanse gamers nog steeds onthouden van deze game.

Omdat er ook geen plannen zijn om het spel uit te brengen in Japan, is een aantal Japanse 360 gamers een online petitie begonnen met als eis dat een volledige gelokaliseerde versie van het spel haar debut krijgt in het verre oosten.

Gezien het feit dat Microsoft de Japanners nog steeds niet echt warm kan laten lopen voor haar nieuwe console, zou het wel een stap in de goede richting zijn als Bethesda haar game ook naar het oosten kon brengen. Hiermee zouden de aarzelende, Japanse rpg spelers misschien overgehaald kunnen worden om de nieuwe Xbox een kans te geven.

Aan de andere kant, door de geruchten over een PS3 en PSP versie van Oblivion, en op de PS3 waarschijnlijk als launchtitel, is het ook mogelijk dat Bethesda gokt op de PlayStation markt voor haar game. De vraag voor de Japanners is dus waarop zij de game in toekomst kunnen gaan spelen.


Geen Oblivion voor het land van de reizende zon??