SEGASonic:TV komt terug

De enige Sonic the Hedgehog TV show komt met een nieuwe aflevering die te downloaden zal zijn van internet. Op deze vierde aflevering hebben de kijkers zes maanden moeten wachten. SEGASonic:TV, ook wel bekend als SS:TV is een door fans gemaakte video in de vorm van een tv show waarin het laatste nieuws op gamegebied, Sonic media en fanwork te zien zijn.

Er verschijnt niet alleen een nieuwe aflevering, maar ook krijgt de serie een makeover, aldus de producer van de show ManicVJ: "The way the show looks and feels has changed from the first half of the season, it will feel more like a TV show and will be giving the viewers what they want. This show is gonna rock!"

Er waren al drie eerdere afleveringen van de show, en deze zullen binnenkort opnieuw gereleased worden in een hogere kwaliteit. Er zijn ook plannen om SS:TV uit te geven op DVD met vele extra's.

SEGASonic:TV aflevering 4 zal vanaf vijdag 26 augustus te bekijken zijn. De afleveringen kunnen gedownload worden op de site van FastFeet Media of op de officiële mirror van Sonic on the Net.