Pirates of the Caribbean aangekondigd voor next-gen

Buena Vista Games heeft onlangs Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest voor de Nintendo DS en Sony's PSP aangekondigd. De game zal gebaseerd zijn op de film en moet ook rond de release van de film uitkomen: in de zomer van 2006.

Naast de handheld games komt Buena Vista ook met het nieuws dat het de Engelse ontwikkelaar Eurocom heeft gecontracteerd om Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest voor de volgende generatie consoles te ontwikkelen. Eurocom is bekend geworden door het ontwikkelen van James Bond, Harry Potter en Crash Bandicoot games.

Vice-president van Buena Vista Games, Graham Hopper, zegt dat de franchise in de komende jaren één van de belangrijkste franchises wordt van Buena Vista. 'Onze aankomende games zullen de piratenwereld vergroten en fans kunnen spelen met een paar van de leukste characters ooit', aldus Graham.

In Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest speel je met kapitein Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swann en zul je spannende en enerverende avonturen beleven terwijl je op zoek bent naar de Dead Man's Chest.