FOK!radio: Nieuw 'hoog' crewlid en nieuwe fora

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Kabbelde het de afgelopen tijd lekker door op FOK! zonder dat er echt veel gebeurde, nu is dat wel anders. Er staat van alles te gebeuren en er is zelfs al van alles gebeurd. Zo gaan we vanavond een benoeming in de 'hogere crewsferen' bekend maken. Wil je weten wie het is en wat diegene gaat doen? Luister dan vanavond. Daarnaast is er een nieuw forum bij gekomen: REV. Dat staat voor Reviews & Productbeoordelingen. Het is de bedoeling dat users zelf reviews en beoordelingen gaan schrijven. Hoe het allemaal precies zit, gaan we vragen aan een van de mods van REV: BrandX. We zijn benieuwd wat er wordt verwacht van het forum en of er ook een link is met de reviews op de FrontPage.

De NCRV en FOK! organiseren net als voorgaande jaren opnieuw een kerstverhalenwedstrijd. En ook daarvoor is een speciaal forum in het leven geroepen. De wedstrijd loopt tot 17 december. Maar eens vragen aan moderator DaMart wat precies de bedoeling is. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Uiteraard hoor je het overige nieuws van FOK! van Shmoopy en Sj0rsz.

Het is de eerste uitzending vanuit onze nieuwe studio in Tilburg! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!