'Bling bling' nu ook voor de hond

Liefde laat een mens rare dingen doen. Zo ook de liefde voor een huisdier. Er zijn bijvoorbeeld mensen die hun hondje alleen de beste biefstukken voorschotelen of hun lievelingetje slechts mineraal water laten drinken. In Groot Brittanië heeft een dame slim ingespeeld op deze dierenliefde. Joanna Way verkoopt halsbanden van gemiddeld 3,5 duizend euro.

De halsbanden zijn met de hand gemaakt van het beste leer en afgezet met negen karaat goud. In de sluiting van de halsband kan een steen naar keuze worden geplaatst. Erg populair op het moment zijn robijnen en saffieren. Natuurlijk is er ook aan het baasje gedacht, bijpassende accessoires zijn immers alles. Baasjes kunnen een bij de halsband passende broekriem van ruim zes duizend euro bestellen. Zodat hond en baas met elkaar 'matchen'.

De bezoekers van een groot paarden evenement Lincolnshire kregen de kans als eerste één van de designer halsbanden te bemachtigen. Maar niet getreurd, ze zijn op internet te bestellen dus ook de Nederlandse glamour-puppies hoeven niet achter te blijven. Way, die de Gladstone Collar Company eerder dit jaar oprichtte, is er duidelijk over: "Onze halsbanden zijn de 'must-have' voor alle designer hondjes ter wereld!'


 


'Bling bling' voor de hond  (foto: DAG)