Harry Potter gaat naakt in nieuwe editie

In de zesde 'Harry Potter'-film zal Harry Potter zijn toverstaf laten zien. Dit heeft Daniel Radcliffe, die de rol van de beroemde tovenaarsleerling vertolkt, zojuist onthuld. Hij geeft toe dat hij aardig rood werd toen men hem vertelde dat hij in adamskostuum zou worden gefilmd. Toch is het voor Radcliffe niet de eerste keer, want eerder was hij al piemelnaakt te zien in het toneelstuk 'Equus'.

Verder vertelde de acteur dat hij nogal verlegen is bij vrouwen. Hij heeft nimmer geluk gehad bij de vrouwtjes, en ook zijn flirttechniek mag hij wel eens bijschaven. "Als het er op aan komt, denk ik 'gewoon naar haar kijken tot ze me opmerkt en dan op het beste hopen'. Tot een jaar geleden wist ik niet hoe je een meisje aanspreekt. Ik sla nog altijd onnozele praat uit als ik aan het flirten sla, maar ik mag graag denken dat ik het op een lieve manier doe", zo vertelt hij.

Fans die Harry wel eens naakt willen zien rondvliegen op zijn bezem, moeten nog even geduld hebben. Gisteren werd namelijk bekend dat de première van 'Harry Potter and the half-blood prince' met acht maanden is uitgesteld.


Of Hermione Granger ook met de billen bloot gaat, is niet bekend