Ontsnapte stier springt in zwembad

Terwijl de Schotse familie Stewart zich klaar maakte om een frisse duik in hun gloednieuwe zwembad te nemen, dook een ongenode gast op. Een ontsnapte stier stormde van een nabijgelegen heuvel af en sprong in het water.

Het zwembad, dat net daarvoor gevuld was, moest meteen leeggepompt worden omdat de verdrinkingsdood dreigde voor het beest. Voor de stier betekende de sprong het einde van Benny Hill-achtige toestanden. Nadat het beest uit een nabijgelegen wei ontsnapte, werd het achtervolgd door een paar plaatselijke boeren. Tot het dier zich omkeerde en de toegesnelde agrariërs zelf achtervolgde. De boeren gingen de stier overigens niet voor in de sprong in het zwembad.

De Stewarts kunnen de humor van de frisse duik wel inzien. ''De sprong zou ik zeker een 8,5 geven. Ik kon het niet geloven. Je ziet niet iedere dag een stier je zwembad in springen. De kinderen hadden uitgekeken naar het uitproberen van het nieuwe zwembad, maar vonden het toch wel een mooie grap'', aldus een enigszins geschrokken vader.

Geen bommetje!
Ik zei nog zo, geen bommetje!