'Slachtoffer' van Van Persie op WK-Lingerie

Veronica zendt deze weken op tv in de pauze van WK-voetbalwedstrijden het WK lingerie uit. Speciaal voor hen die geen reclame willen zien, toont Veronica schaars geklede dames die penalty's schieten en strijden voor de titel 'Hotshot'. Vanavond doet daar Sandra Krijgsman aan mee. De dame die vorig jaar international Robin van Persie nog beschuldigde van verkrachting.

Onlangs werd bekend dat justitie Van Persie niet zal vervolgen wegens verkrachting. Wat er precies tussen de twee is voorgevallen, is nog steeds duister. In ieder geval deelde Van Persie wel het bed danwel de badkamer met de Rotterdamse schone en had daar seks met haar. Volgens hem deed ze dat vrijwillig, volgens haar niet. Maar Krijgsman heeft geen hoger beroep aangetekend tegen de beslissing om Van Persie niet te vervolgen, zodat de voetballer definitief vrijuit gaat.

Vanavond is Krijgsman te zien op Veronica als deelneemster aan de hotshot-competitie. Wellicht in een poging al wat geld te verdienen voor de schadeclaim die Van Persies advocaat Bram Moszkowicz aan het opstellen is. Krijgsman neemt aan het WK-lingerie deel 'namens de VS'.


Foto Veronica
Dag Robin, ken je me nog?